KUVAT LINTUPERSPEKTIIVISTÄ

Ilmakuvaus avaa uusia näkökulmia

Röni-Kuva Oy on ilmakuva-alan yritys Jyväskylän Jyskästä. Firma tekee tarkistus- ja huoltokuvauksia, mainoskuvauksia sekä kaavoituskuvauksia Suomessa ja Ruotsissa. Tekniikan huima kehitys niin vakaudessa, kuvansiirrossa, kuin akuissa mahdollistaa huippulaadukkaiden ilmavalokuvien ja myös ilmavideokuvauksen tuotannon. Ammattitaidolla toteutettu ilmakuvaus avaa uusia näkökulmia ja avartaa perspektiiviä entisestään. Oma koti tontteineen tai yrityksen toimitilat yläilmoista ikuistettuna on komea muisto kodin tai toimiston seinälle. Jyväskylästä käsin palveleva Röni-Kuva Oy suorittaa ilmakuvauksia ympäri Suomea -aina Hangosta Utsjoelle asti- sekä yksityisille asiakkaille, että eri alojen yrityksille.

Ilmakuva on myös aina todella mieluisa lahja – ilahduta perheenjäsentäsi, sukulaistasi, ystävääsi tai yhteistyökumppaniasi antamalla hänelle kehystetty ja näyttävä ilmakuva kotitalosta, sukutilasta, kesämökistä tai firmasta. Toteutamme ilmakuvaukset vuosien tuomalla kokemuksella ja modernilla helikopterikalustolla, mikä takaa laadukkaan ja korkeatasoisen lopputuloksen. Jälkikäsittelyvaiheessa voimme vielä erikseen retusoida pois mahdolliset kokonaisuutta häiritsevät viat ja kauneusvirheet.

Ilmakuvaus. Röni-Kuva Oy on ilmakuva-alan ammattilainen joka tekee ilmakuvausta.

Ilmakuvaukset ympäri Suomen ja myös Ruotsissa

Me teemme ilmakuvaukset ympäri Suomen, aina etelän rannoilta pohjoisen perimmäisille tuntureille asti. Maantieteellisellä sijainnillasi ei ole mitään väliä, kunhan asut maamme rajojen sisäpuolella. Ruotsin puolellakin laadukkaat ilmakuvaukset onnistuvat, sillä siellä ne toteuttaa ammattitaidolla ja kokemuksella sisaryhtiömme Röni-Kuva Oy Filial Sverige.

Toisin kuin monet kilpailijamme, teemme ilmakuvaukset aina aidoista helikoptereista käsin. Tämä mahdollistaa sen, että kuvissa on mukana aitoa asiantuntijan otetta kun kameraa ei ohjata maasta käsin kauko-ohjaimella. Näin esimerkiksi rungon aiheuttama tärinä ei siirry lopulliseen kuvatuotteeseen. Kuvat ovat laadultaan tarkkoja sekä riittävän suurikokoisia. Kuvien mittasuhteet pysyvät todellisuutta vastaavina. Kuvaustyötä tekevät vain kokeneet, ammattitaitoiset lentäjät ja kuvaajat. Kuvaaminen tehdään yleensä pääsääntöisesti keväällä ja kesällä, mutta se onnistuu laadukkaasti ympäri vuoden, myös talvella.

 Ilmakuvausta moneen tarkoitukseen

Meiltä saat ammattitaitoista ilmakuvausta moneen tarkoitukseen. Halusitpa sitten ikuistaa näyttävään ilmakuvaan oman kotisi tai yrityksesi toimitilat, tehdä ikimuistoisen lahjan sukulaisellesi tai yhteistyökumppanillesi tai kartoittaa muuten metsiäsi ja maitasi kuviin. Jyväskylästä käsin palveleva Röni-Kuva Oy on aina valmiina palvelemaan. Kuvat voidaan ottaa käyttötarkoituksesta riippuen joko suoraan alaspäin, sivulle tai alaviistoon. Yrityksemme tekee myös tarkistus- ja huoltokuvauksia, mainoskuvauksia sekä kaavoituskuvauksia Suomessa ja Ruotsissa. Teemme yhteistyötä ilmakuvausten osalta vain ja ainoastaan luotettavaksi toteamiemme tahojen sekä toimijoiden kanssa. Näin varmistamme tuotantomme laadukkuuden kuvan myynnistä aina viimeisteltyyn tauluun saakka.

Jos kiinnostuksesi heräsi, ota turvallisin mielin yhteyttä ilmakuvaamisen huippuammattilaiseen, Röni-Kuva Oy:n ja tilaa meidät kuvaamaan kohteesi. Olipa se sitten kotitalosi tai yrityksesi liikekiinteistö, lopputulos on aina takuuvarmasti hieno ja huippulaadukas. Palvelemme sinua tai yritystäsi joustavasti, luotettavasti ja asiakaslähtöisesti koko Suomen alueella. Laadun takaa vuosien tuoma kokemus, ammattitaito sekä nykyaikainen helikopterikuvauskalusto. Käänny puoleemme ja kysy rohkeasti lisää, niin me kerromme sinulle mielellämme eri ratkaisuista ja mahdollisuuksista kuvaustoiveisiisi liittyen.

Yhteydenottolomake

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Röni-Kuva Oy
Sievisenmäentie 12 D 4
40420 JYSKÄ

Y-tunnus: 25334218
Puh: +358403508425

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Röni-Kuva Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.