Kuva-arkisto 1920-luvulta tähän päivään

Olisitko kiinnostunut saamaan seinällesi komean ilmakuvan esimerkiksi vanhasta kotitilastasi tai lapsuudenkodistasi? Meillä on käytössämme kuva-arkisto 1920-luvulta tähän päivään saakka, mistä etsimäsi muisto voi hyvinkin löytyä. Röni-Kuva Oy:n omistuksessa ovat omien  kuvien lisäksi  Mallikuvan, Hämeen Mallikuvan, Aero-Kuvan ja Euroopan Ilmakuvan kattavat kuva-arkistot.

Monipuolinen kuva-arkistomme pitää sisällään kuvia lähes sadan vuoden ajalta, sillä ensimmäiset kuvat on otettu jo 1920-luvulla. Arkiston vanhimmat kuvat on otettu sekä Etelä-Suomen alueella että Karjalasta, nykyisen Venäjän alueelta. Jos siis sukujuuresi ovat Karjalan puolella ja haluaisit saada konkreettisen muiston esimerkiksi vanhempiesi kotipirtistäsi, saattaa siitä hyvinkin löytyä kuva arkistojemme kätköstä.

Kuva-arkistosta löydät eilispäivän muistoja

Kuva-arkistosta löydät eilispäivän muistoja aivan laidasta laitaan. Arkiston ilmakuviin on taltioitu maisemia ja rakennuksia kattavasti aina omakotitaloista ja maatiloista yrityksiin ja liikekiinteistöihin – kuten mainitsimme, kuvamateriaalia on tarjolla miltei sadan vuoden ajalta.

Vanhat ja tunnelmalliset ilmakuvat sopivat mainiosti myös lahjoiksi. Miltä kuulostaisi esimerkiksi yhteistyökumppanisi tai asiakkaasi ilahduttaminen kehystetyllä ilmakuvalla hänen ensimmäisestä toimitilastaan tai yrityksensä ensimmäisistä hetkistä? Arkistostamme voi löytyä kuvia samasta paikasta jopa 30 vuoden ajalta.

Sopivasti retusoimalla ja siististi kehystämällä vanhastakin mustavalkokuvasta on mahdollista tehdä upea ja näyttävä teos, joka sopii koristamaan niin omakotitalon kuin yrityksen toimitilojenkin seinää. Vanhoihin kuviin on myös taltioitu valtava määrä erilaisia muistoja kuluneilta vuosikymmeniltä. Hyödynnä siis kattavaa kuva-arkistoamme kun etsit yksilöllistä ja erilaista lahjaa. 

Jos olet kiinnostunut kuva-arkistomme kuvista, ota meihin rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää haluamasi kohteen kuvasta. Autamme ja opastamme sinua mielellämme ja pyrimme löytämään sinulle juuri sen tärkeän kuvan menneisyydestä. Kun käytössämme on kuva-arkisto 1920-luvulta tähän päivään saakka, tarjolla on taatusti laaja määrä upeita ja monille ihmisille merkityksellisiä ilmakuvia. 

Yhteydenottolomake

Facebook